Pitkamperen in De Notelaer

Foto: Guy Delforge

Pitkamperen in De Notelaer

Print
Hingene / Bornem -

Ook deze zomer kan je gaan pitkamperen in het domein van De Notelaer, langsheen de Schelde in Hingene. Net als vorige jaren worden in enkele bomen in het domein ‘Pittenten’ opgehangen.

Een Pittent is een bijzonder mooie vorm van boomtent die zo’n drie meter boven de grond wordt gehangen. Deze zomer worden vier boompitten opgehangen in de bomen in het park van De Notelaer. De tenten zijn ontworpen door de Nederlandse kunstenaar Dré Wapenaar. Ze bieden elk onderdak aan twee volwassenen en twee kinderen. Langs een laddertje klim je in de ‘pit’ waarin een ronde matras ligt. Pitkamperen is een echte aanrader voor kleine avonturiers, rustzoekers en romantische zielen.

De pittenten zijn beschikbaar van 30 juni tot 15 september. Je kunt ze voor één nacht reserveren. Het onthaal is telkens van 16.30 tot 18.30u aan het paviljoen De Notelaer. Je neemt zelf een zaklamp, slaapzak en andere kampeerspullen mee. ’s Avonds barbecueën kan in de bivakzone waar ook picknickbanken, toiletten en water voorzien zijn. De volgende ochtend geniet je van een vers ontbijt. Je moet wel vooraf reserveren. Al naar gelang of je met één tot vier personen wil ontbijten, kost een overnachting 80 tot 115 euro.

www.terranova.be

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio