Queen zal er niet bij zijn op de doop van Archie

Het zoontje van Meghan Markle en de Britse prins Harry werd zo’n anderhalve maand geleden geboren en werd al verschillende keren aan de wereld getoond. Gisteren postte prins Harry op Instagram nog een leuke foto van zijn zoontje om zijn eerste Vaderdag te vieren.

sgg

Ook volgende maand staat in het teken van Archie, de laatste aanwinst voor de Britse koninklijke familie. Dan wordt hij namelijk gedoopt in St. George’s Chapel. Wie allemaal aanwezig zal zijn op de doop is nog niet zeker. De peter en meter van Archie zijn namelijk nog niet bekendgemaakt. Markles beste vriendin zou kans maken, maar ook George en Amal Clooney staan op het lijstje.

De grote afwezige zal de Queen zelf zijn. Zij kan niet aanwezig zijn door andere verplichtingen. Ze was er wel op de doop van prins George en prinses Charlotte, maar ook die van prins Louis moest ze vorig jaar missen.

bekijk ook

Ze is terug: Meghan Markle maakt eerste publieke verschijning sinds bevalling

Tikte een strenge prins Harry zijn vrouw Meghan even op de vingers?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Prins Harry