Drie verdachten van drugshandel in de cel

Archiefbeeld. Foto: Politiezone Antwerpen

Drie verdachten van drugshandel in de cel

Print
Antwerpen / Deurne -

Twee mannen en een vrouw van 19 zijn vrijdag gearresteerd in Deurne nadat ze waren betrapt op drugshandel. Dat zegt de Antwerpse politie in een persbericht.

Medewerkers van het drugsondersteuningsteam (DOT) zagen vrijdagavond dat een wagen stopte voor een pand in de Arthur Matthyslaan en dat de bestuurder zenuwachtig in het rond keek toen hij uitgestapt was. “Aan de inkomhal van het appartement werd contact gemaakt met een vrouw en er werd duidelijk iets uitgewisseld”, aldus de politie. “De bestuurder stapte opnieuw in de wagen en de dame ging terug naar binnen.”

De politie vermoedde een drugstransactie en controleerde de auto en de bestuurder. “In de wagen zaten drie personen”, aldus de politie. “De twee die vooraan zaten, waren op het moment van de controle net bezig met drugs te verpakken in kleine gebruikshoeveelheden cocaïne. Op de achterbank zat een klant die drugs kwam kopen. Achteraf bleek dat de vrouw die eerder in beeld kwam het duo net voorzien had van drugs.”

De twee mannen en de vrouw werden gearresteerd en verhoord en er volgde ook een huiszoeking. Het trio, allemaal 19 jaar, werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter en aangehouden.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio