Celebs

Tikte een strenge prins Harry Meghan op de vingers tijdens eerste publieke verschijning?

Print

Video: Reuters/PA

Meghan Markle maakte tijdens ‘Trooping the colour’ - de officiële verjaardag van de Britse Queen - haar eerste publieke verschijning sinds haar bevalling. Fans van de hertogin van Sussex denken dat de kersverse moeder even op haar nummer werd gezet door haar echtgenoot toen ze op het balkon naar de militaire parade keken. De beelden van het ‘voorval’ werden lustig gedeeld via sociale media.

Als de prins even achter zich kijkt en Meghan dat ook doet, wisselt het koppel enkele woorden, zo moet uit de beelden blijken. De tweede keer dat Meghan haar hoofd draait, krijgt ze - volgens de fans - een berisping van een strenge Harry. “Des te opmerkelijker”, klinkt het. “Anders lijken ze altijd zo halsoverkop verliefd.”

De humeurige uitwisseling tussen de kersverse vader en moeder van baby Archie en de invulling die fans eraan geven, werden lustig gedeeld op Twitter. Op sociale media springen fans van het koninklijke koppel echter meteen ook in de bres voor de prins en hertogin.

“Dat gebeurt in alle ‘normale’ relaties”, oppert iemand. “En zij zijn tenslotte menselijk en hebben een pasgeboren baby. Het nadeel van een lid van de koninklijke familie te zijn, is dat zo’n momentje zich dan voor het oog van de hele wereld afspeelt.”

bekijk ook

Ze is terug: Meghan Markle maakt eerste publieke verschijning sinds bevalling

Prins Harry en Meghan Markle tonen hun baby aan de wereld

NIET TE MISSEN