© Impuls

Rode Neuzen School Impuls heeft 'opkikkerjuf'

GVBS Impuls uit Pulle deed vorig jaar mee aan de Rode Neuzen Dag en liet zich registreren als officiële Rode Neuzen School. Dankzij acties heeft de school nu een echte opkikkerjuf voor kinderen die met een persoonlijk probleem geconfronteerd worden.

De Rode Neuzen Dag is een goededoelactie van VTM, Qmusic en Belfius. GVBS Impuls wil leerlingen zo goed mogelijk ondersteunen. Ze organiseerden een fruitverkoop ten voordele van Rode Neuzen Dag, waarmee ze 562 euro inzamelden. Met die opbrengst konden ze het project “de opkikkerjuf” en “de ver-Ankerdagen” verder realiseren.

Bij de opkikkerjuf, juf Véronique, kunnen kinderen terecht als ze met een persoonlijk probleem geconfronteerd worden. Er wordt tijd gemaakt om in het gezellige en rustgevende opkikkerhoekje te luisteren naar de leerlingen. Sinds dit schooljaar zijn er ook ver-Ankerdagen op school. "Hiermee zetten we sterk in op samenwerken en de verbondenheid tussen alle leerlingen van de school. De steun van de Rode Neuzen Dag willen wij graag gebruiken om deze projecten nog uit te breiden”, vertelt juf Véronique. "Daarom willen we ons volgend schooljaar ook zeker inzetten voor de vierde editie van de Rode Neuzen Dag die op 29 november doorgaat en speciaal focust op weerbaarheid bij jongeren."

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio