Delhaize opent twee Fresh Ateliers in Antwerpen

Foto: Jonas Roosens

Delhaize opent twee Fresh Ateliers in Antwerpen

Print
Antwerpen -

Het centrum van Antwerpen is twee Delhaizewinkels rijker. De Fresh Ateliers in de Nationalestraat 6 en de Kronenburgstraat 48-50 richten zich op stadsbewoners die op zoek zijn naar een gezonde en snelle hap.

Brussel en Leuven hadden al een Fresh Atelier, maar Antwerpen krijgt er in een keer twee: een in de Nationalestraat 6 en een in de Kronenburgstraat 48-50. Delhaize wil met de Fresh Ateliers een antwoord bieden op het veranderende consumentengedrag. Het winkelconcept staat volledig in teken van gezondheid, gemak en digitaal.

De kleine winkels zijn van 7 tot 21 uur open en bieden maaltijden voor alle momenten van de dag. In de pick&mix bar kan je ’s ochtends je eigen ontbijt samen stellen en ’s middags een fris slaatje maken. ’s Avonds is er keuze uit dagverse, voedzame traiteurgerechten.

Voor dit nieuwe concept slaat Delhaize de handen in elkaar met lokale handelaars. In Antwerpen zullen de Libanese Sumac en de Aziatische Sum Sum dagelijks drie gerechten bereiden voor de winkels.

Het gemak slaat niet alleen op de kant-en-klare maaltijden, maar ook op de winkelervaring. Zo dienen de Fresh Ateliers ook als afhaalpunt voor online boodschappen en kan je met de app YesWeScan je boodschappen scannen en betalen met je smartphone.

Tips om te Doen!