Kate Middleton en prins William betrapt tijdens romantische date

Na een gezamenlijk werkbezoek in het Britse Cumbria maakten Kate Middleton en prins William van de gelegenheid gebruik om een romantische pauze in te lassen in een luxueus hotel. Hun passage ging echter niet onopgemerkt voorbij.

VVA

Prins William en Kate Middleton maakten op dinsdag samen een dagtripje naar Cumbria. Na hun werkbezoek besliste het koppel om een romantisch pitstop in te lassen in het luxueuze Inn on the Lake in Ullswater. Hun uitstapje bleef echter niet lang geheim, want het hotel postte een foto van het koppel op hun Instagrampagina.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“We hadden twee ZEER speciale gasten op bezoek vandaag”, schreef het hotel als bijschrift bij de foto. “Teresa, onze verkoopmanager, en Dani, één van onze directeurs, hadden beiden de eer om kennis te maken met de hertog en hertogin van Cambridge.”

Volgens de woordvoerder van het hotel kwam het koppel langs voor hun afternoon tea in één van de kamers van het hotel met zicht op het meer Lake Ullswater. Dat meldde de woordvoerder aan het tijdschrift Hello.

bekijk ook

Opmerkelijk: prins William en Kate leren schapen scheren op boerderij

Kate Middleton als Legally Blonde op tuinfeest

Schattig: Kate Middleton speelt verstoppertje tijdens bezoek aan scouts