TREND. Veel voet, weinig sandaal

Mode

TREND. Veel voet, weinig sandaal

Print

Deze zomer terug van nooit helemaal weggeweest: de fijne sandaaltjes à la Carrie Bradshaw in ‘Sex and The City’. Als je je evenwicht kunt bewaren, kun je er alle kanten mee op. Letterlijk, maar ook op het vlak van stijl. Zo draag je ze met de stuks in je garderobe.

TREND. Veel voet, weinig sandaal
Beeld uit ‘Sex and The City’

Veel topontwerpers toonden in hun modeshows voor deze zomer dat sandaaltjes met fijne bandjes het weer helemaal zijn. Ga voor klassiek zwart, voor sandalen met lintjes in verschillende kleuren of met accenten aan zoals een strik aan de sluiting.

Voor een preppy look, kun je het schoeisel combineren met een kort rokje met A-lijn. Houd de bovenkant van je outfit bij voorkeur sober.

Vrouwelijk en stoer

Een extra vrouwelijke en elegante toets krijg je als je de sandaaltjes draagt in combinatie met een midi-rok of lange, zwierige jurk. Toch eerder fan van een stoere look? De fijne sandaal staat mooi in contrast met een meer nonchalante outfit. Denk aan een cargo broek met elastieken aan de pijpen, waardoor de klemtoon op de sierlijke schoenen ligt. Ook een op safari-geïnspireerd jumpsuit is een goede keuze.

Shoppingselectie

muntgroen - Zara - 69,95 euro / zwart - H&M - 19,99 / alle kleurtjes - Sophie Webster - 210 euro (via Net A Porter) / met slangenprint - New Look - 29,95 euro / oranjerood - Sacha - 57,99 euro / met lipprint - Buffalo - 41,95 euro

TREND. Veel voet, weinig sandaal
NIET TE MISSEN