Arsenal brengt exotische ritmes naar Maanrock

Arsenal stond afgelopen weekend nog op Werchter Boutique. Foto: DBA

Arsenal brengt exotische ritmes naar Maanrock

Print
Mechelen -

Maanrock kleurt dit jaar Mechelser dan ooit. Er komt een podium met enkel Mechelse artiesten en in samenwerking met de Vleeshalle komt er een smaakstraat. Met Arsenal en Intergalactic Lovers worden er ook twee grote namen aan de affiche toegevoegd.

Op muzikaal vlak spreekt de organisatie van de sterkste Maanrock ooit. Nadat eerder onder andere Jebroer, Milow en Bløf aangekondigd werden, raakte vandaag bekend dat ook Intergalactic Lovers en Arsenal op het hoofdpodium zullen staan op zaterdag. Die laatste speelde afgelopen weekend nog op de wei van Werchter.

Arsenal brengt exotische ritmes naar Maanrock
Intergalactic Lovers. Foto: mye

Maar ook lokaal talent krijgt meer dan ooit aandacht. Op het Cultuurplein komt een Mechels podium waar louter Mechelse artiesten zullen spelen. Café Malvine zorgt er voor een ruim aanbod aan zangers met onder andere Gunther Neefs en ook de finale van de Maanrockrally vindt er plaats. Op zaterdag geven de fanfares, harmonieën en brassbands het beste van zichzelf op dat podium.

Een andere nieuwigheid is de Smaakstraat in samenwerking met de Vleeshalle. De volledige Huidevettersstraat zal tijdens Maanrock ingenomen worden door smaakmakers die kwaliteitsvolle en seizoensgebonden producten aanbieden. Het moet van Maanrock nog meer een totaalbeleving maken.

www.maanrock.be

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio