Daarom zijn de schoenen van Meghan Markle altijd een beetje te groot

Celebs

Daarom zijn de schoenen van Meghan Markle altijd een beetje te groot

Print

De outfits van Meghan Markle worden steeds grondig onder de loep genomen en daarbij valt steeds iets op: de pumps van de hertogin zijn altijd een tikkeltje te groot. Dat heeft een praktische reden.

In haar carrière als actrice, leerde Meghan Markle volgens de internationale pers een trucje van collega’s: haar schoenen te groot kopen. Tijdens het stappen, kan ze op die manier voorkomen dat haar hielen tegen de achterkant van het schoeisel wrijven en er blaren ontstaan.

Daarom zijn de schoenen van Meghan Markle altijd een beetje te groot
Foto: ISOPIX

“Er is niets ergers dan ongemakkelijke schoenen. Beroemdheden lopen vaak een hele dag lang op hakken, waardoor hun voeten gaan zwellen. Als dat gebeurt, krijgen ze blaren en op lange termijn zelfs voetknobbeltjes. Te grote schoenen voorkomen dat een beetje”, zei modekenner Harriet Davey in een reactie aan allure.

De voeten van Meghan Markle zijn al in het nieuws gekomen wegens littekens aan haar tenen. Die wijzen erop dat de kersverse mama zich al liet opereren aan voetknobbeltjes, veroorzaakt door het intensief dragen van hoge hakken. Het advies van podologen? “Ga voor stevige, platte schoenen met veters, die je vorm van je voet goed begeleiden” en dus geen te grote schoenen die los zitten.

bekijk ook

Ze is terug: Meghan Markle maakt eerste publieke verschijning sinds bevalling

Harry en Meghan stellen baby Archie voor aan het grote publiek

NIET TE MISSEN