Balthasar Boma op bezoek bij bakker Demedts: “Het lekkerste brood verkopen ze hier, mijn gedacht!”

Balthasar Boma, de voorzitter van de bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen, bracht zaterdag een bezoekje aan bakker Demedts in Wildert (Essen). De bakker kwam eerder al in het nieuws door zijn deelname aan ‘Komen eten’ en de reuzespeculaas die hij bakte voor voormalig Amerikaans president Barack Obama.

MaTi

Dit weekend gingen de Kampioenen op pad door bakkend Vlaanderen. Wie van de cast het werd was geheim. Bezoekers bij bakkerij Demedts in Wildert werden verrast door Balthasar Boma, de alom gekende voorzitter van F.C. De Kampioenen. Vlaanderens bekendste voetbalploeg, F.C. De Kampioenen, blijft scoren bij jong én oud. Hun unieke mix van vriendschap en humor werd de inspiratie voor de F.C. De Kampioenen-lichtbruin brood boordevol granen en zaden. Een brood door kampioenen, voor kampioenen.

Natuurlijk mochten alle liefhebbers van het F.C. De Kampioenen samen met Balthasar Boma op de foto. Bovendien werden ze ook nog eens getrakteerd op lekkere kampioenen-cake, frisdrank of een chocomelk à la Marckse. Voor de dorstige papa’s en mama’s was er uiteraard een dagschotel voorzien.



Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio