Wie op pinkstermaandag inkopen doet op markt valt misschien in de prijzen

Enkele weken terug werd beslist om de wekelijkse maandagmarkt grotendeels weer te verhuizen naar het Kardinaal Cardijnplein. Foto: Theo Derkinderen

Wie op pinkstermaandag inkopen doet op markt valt misschien in de prijzen

Print
Bornem -

Het gemeentebestuur van Bornem organiseert op pinkstermaandag 10 juni een marktactie. De marktbezoekers kunnen hierbij allerlei prijzen winnen.

Het gemeentebestuur organiseert de marktactie van maandag om de verplaatsing van de markt te vieren. Enkele weken terug werd immers beslist om de wekelijkse maandagmarkt niet langer op te stellen in de Boomstraat, maar ze grotendeels weer te verhuizen naar het Kardinaal Cardijnplein. In het eerste stuk van de Boomstraat staan wel nog kramen. De beslissing werd niet alleen door de meeste marktkramers toegejuicht, maar ook door de horeca-uitbaters van het Cardijnplein.

Tijdens de marktactie van maandag organiseert elk kraam iets. De gemeente is aanwezig met het ondertussen al bekende ‘Bornems caravanneke’. Dat staat opgesteld op het Kardinaal Cardijnplein en heeft deze keer een groot prijzenrad bij.

Per aankoop die je op de markt doet, krijg je bonnetjes. Met deze bonnetjes kan je aan het rad gaan draaien. Er zijn verschillende prijzen te winnen waaronder marktbonnen voor 500 euro. Om 10, 11 en 12u worden bovendien nog eens markttrolly’s verloot die de winnaars aan elk kraam mogen laten vullen.

Ook de horeca springt mee op de kar. Zo nemen ’t Luxhuis, Kafee Mangee, Belle Vue, Billi’z, De Hopschuur, La Difference, Land van Bornem, ’t Gemak, ’t Wiel, Boerenkrijg en New Criterium deel aan de actie.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio