Joost de Lange Band stelt Antwerps album ‘Lonesome Wolf’ gratis voor in Café BP

Joost de Lange Band komt naar Café BP in Mortsel. Foto: RR

Joost de Lange Band stelt Antwerps album ‘Lonesome Wolf’ gratis voor in Café BP

Print
Mortsel -

Café BP op het Gemeenteplein in Mortsel is zaterdag de locatie waar Joost de Lange en zijn band hun nieuwste album voorstellen. Het luistert naar de naam Lonesome Wolf.

Uitbaatster Els Roofthooft van Café BP ziet de band graag komen. “Het is een authentieke groep uit het Antwerpse. Iedereen is welkom om gratis vanaf 21u te komen luisteren”, vertelt ze.

De Joost de Lange Band bestaat uit drummer Ramses Donvil, Mitchell Goor met de basgitaar en Joost de Lange als zanger en gitarist. Ze hebben een jarenlange nationale en internationale ervaring met shows in clubs, zalen en op festivals.

In het voorjaar van 2017 bracht de band het album Live in Antwerp uit. Daarna trokken de muzikanten de studio in voor elf nieuwe nummers geschreven voor Joost de Lange. Voor de opnames van start gingen, brachten ze uren door in de repetitieruimte van jeugdhuis Centraal in Mortsel. Nadien volgden de opnames in de Giesound Studio van Guido Aalbers in Zwolle.

De muziek en de nummers op Lonesome Wolf worden gekenmerkt door de nodige power en invloeden van blues, rock, grunge, pop en funk, én meeslepende gitaarsolo’s.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio