Balmain ruilt modeshow in voor festival

Foto: ISOPIX

Mode

Balmain ruilt modeshow in voor festival

Print

Geen traditionele modeshow voor Balmain tijdens de mannenmodeweek eind juni, maar wel een muziekfestival. Het Franse modehuis zal tijdens het Parijse evenement Fête de la Musique een eigen podium krijgen en jij kunt erbij zijn.

Op 21 juni vindt in Parijs al voor de 38ste keer Fête de la Musique plaats, maar tegelijkertijd vindt dan ook de mannenmodeweek plaats. Olivier Rousteing, creatief directeur bij Balmain, besloot dan ook die twee evenementen aan elkaar te koppelen en de traditionele modeshow dit keer achterwege te laten.

In de Jardin des Plantes, een 384 jaar oude tuin op de linkeroever van de stad, zal Rousteing zijn laatste creaties tonen op de muziek van dj Gesaffelstein en daarna zullen enkele bevriende artiesten liveoptredens geven.

Gratis toegankelijk

Bovendien is het, zoals het Fête de la Musique verplicht voorschrijft, een gratis toegankelijk event. Daarom zal Balmain via zijn website op 7 juni om 12 uur ’s middags Belgische tijd 1.500 kaartjes uitdelen aan wie er bij wil zijn. De fans zijn bij deze gewaarschuwd.

NIET TE MISSEN