Elektrische fiets te winnen bij stempelactie Unizo

Foto: Elke Lamens

Elektrische fiets te winnen bij stempelactie Unizo

Print
Brecht -

Voor de eerste keer krijgt de stempelactie van Unizo Brecht uitbreiding. Niet alleen strekt het zich uit over alle drie de deelgemeenten, nieuw is ook dat de gemeente de actie financieel steunt. Wie met de fiets of te voet gaat shoppen, kan een elektrische fiets winnen.

“Op deze manier wordt de actie Junistempels een waardige opvolger van ‘Met belgerinkel naar de winkel’. Die actie was in Brecht tanende”, weet schepen van Lokale Economie Kris Janssen (N-VA). “Sinds de start van de nieuwe legislatuur hebben we een goed contact met Unizo en uiteraard willen we de lokale handelaars steunen.”

Zo krijgen inwoners voor het eerst ook een stempel op de spaarkaart bij een bezoek aan de bibliotheek, de dienst vrije tijd, het gemeentehuis en het administratief centrum in deelgemeente Sint-Job. “Wie met de fiets of te voet gaat winkelen, krijgt een dubbele stempel. Het is mooi dat we steun krijgen voor de actie. We merken dat inwoners niet meer alleen binnen de grenzen van de eigen deelgemeente shoppen”, verduidelijkt voorzitter Patrick Anthonissen van Unizo Brecht.

Junistempels loopt nog een hele maand. De te winnen fiets staat al te blinken in het gemeentehuis. Daarnaast is er per deelnemende handelaar een fles champagne te winnen en maakt u kans op een van de vijf mysteryboxen ter waarde van 600 euro. Op donderdag 4 juli worden de winnaars getrokken.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio