Kanye West zet zijn schouders onder een nieuw modelabel

Foto: Photo News

Mode

Kanye West zet zijn schouders onder een nieuw modelabel

Print

Kanye West wil voortaan nog meer zijn stempel op de modewereld drukken. Sinds kort reikt hij aan beloftevolle beginnende designers een beurs uit. De eerste die die in ontvangst mag nemen is Maisie Schloss, die voordien bij zijn label Yeezy aan de slag was.

Jonge designers kunnen voortaan rekenen op de hulp van Kanye West. Die zal met de regelmaat van de klok een beurs uitreiken aan een veelbelovend talent. Daar komt niet alleen een flinke som geld bij kijken, maar de rapper zal hen ook begeleiden en hun mentor worden.

De eerste die steun van hem ontvangt is Maisie Schloss en zij maakte voordien al deel uit van het team dat de Yeezy-vrouwencollecties van Kanye mee helpt maken. Zij richt nu haar eigen label op: Masie Wilen.

“Bijzondere omgeving”

“Yeezy betekende voor mij een bijzondere omgeving waarin ik kon groeien. Het is zeer genereus van Kanye dat hij me nu wil steunen. Hij wil echt delen met anderen en zo voor hen kansen creëren”, zegt Schloss in een reactie aan Vogue. Haar eerste collectie zal ze nu in Los Angeles presenteren, nadien volgt Parijs.

NIET TE MISSEN