Losse tegel valt op hoofd leerling in Stedelijk Lyceum

Foto: Google Street View

Losse tegel valt op hoofd leerling in Stedelijk Lyceum

Print
Antwerpen -

Een leerling van het Stedelijk Lyceum Meir werd donderdagmiddag afgevoerd naar het ziekenhuis na een ongeval. Een plafondtegel kwam los in de gang van de school en viel op het hoofd van de jongen. Er werd gevreesd voor een hersenschudding, maar de jongen komt er gelukkig met de schrik van af.

Het ongeval gebeurde donderdagmiddag tijdens de schooluren, in de gang van het Stedelijk Lyceum in de Eikenstraat. Een plafondtegel van zo’n 40 cm diameter kwam om een nog onduidelijke reden naar beneden.

De tegel viel op het hoofd van Michael, een 15-jarige leerling in het Lyceum. De jongen klaagde over hevige hoofdpijn en werd uit voorzorg naar het AZ Sint-Vincentius overgebracht voor controle. Er werd gevreesd voor een hersenschudding, maar de scans wezen uit dat dat niet het geval was. De jongen kwam er van af met de schrik en heel wat spierpijn.

Het Stedelijk Onderwijs betreurt het voorval. “Het gaat hier om een ongelukkig voorval, want het gebouw is voor de rest helemaal in orde. We hopen natuurlijk dat de jongen snel herstelt”, klinkt het in een korte reactie.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio