Komt er een vierde 'Bridget Jones'-film? Renée Zellweger licht een tipje van de sluier

Foto: Photo News

Celebs

Komt er een vierde 'Bridget Jones'-film? Renée Zellweger licht een tipje van de sluier

Print

Renée Zellweger is momenteel druk bezig met de promotie van haar biografische film over Judy Garland, maar tijdens een interview kwam ook een vierde mogelijke film van Bridget Jones ter sprake: “Het vierde boek is er. Dat betekent dat er een mogelijkheid is.”

De drie populaire films over Bridget Jones zijn al een tijdje geleden ingeblikt, maar fans hopen ongetwijfeld op meer. En dat geldt misschien ook voor Renée Zellweger, die de rol van het hoofdpersonage in alle vorige films op zich nam, al weet ook zij er nog niet echt het fijne van. Dat bleek tijdens een interview in de Britse televisieshow Lorraine.

De actrice vertelde presentator Ross King daarover het volgende: “Het vierde boek is er. Dat betekent dat er een mogelijkheid is. Als iemand het wil doen.” In het vierde boek, dat zes jaar geleden al werd uitgebracht, heeft Bridget Jones twee kinderen die beiden in een dure privéschool les volgen.

In het verleden sprak Renée Zellweger ook al haar wens uit over een vierde film. ‘Ik hoop echt dat ik Bridget nog een keer mag spelen”, vertelde ze toen.” Het is Bridget, dus er zal altijd wel weer drama genoeg zijn.”

NIET TE MISSEN