Broedend vogeltje sterft door verkiezingsfolder

Foto: REPORTERS

Broedend vogeltje sterft door verkiezingsfolder

Print
/ Zandhoven -

Een verkiezingsfolder voor CD&V heeft in Zandhoven het leven gekost aan een broedend mezenmoedertje. Het diertje zat op het nest toen een brochure in de brievenbus viel.

“Nochtans was de gleuf maar half open en stond er duidelijk dat de brievenbus bewoond was. Het ergste is dat vorige week exact hetzelfde is gebeurd. Toen zat het meesje ook in de brievenbus en kreeg het de volle lading op zich. Het heeft toen enorm zijn best gedaan om eruit te geraken, zelfs het plastic kapot gepikt, en heeft een nieuw nest gebouwd dat nét af was”, signaleert de verontwaardigde eigenares van de bewoonde brievenbus op de Facebookpagina Ge Zijt van Zandhoven.

Plaatselijk CD&V-kandidate Paula Henderickx liet al weten dat zij de folder zeker niet gebust heeft. De voorbije dagen waren er wel militanten op pad, maar sommige verkiezingspropaganda wordt via bpost bezorgd. In Zoersel was er gisteren dan weer enige ergernis over een verkiezingsaffiche van Katrien Schryvers van CD&V die met nagels op een boom was bevestigd.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio