Picknicken en flaneren op lentebraderie

Op de flank van de Konijnenberg in Vosselaar vindt zondagmiddag weer een picknick plaats. Foto: Bart Van den Langenbergh

Picknicken en flaneren op lentebraderie

Print
Vosselaar -

De handelaars in Vosselaar pakken op zondag 26 mei weer uit met de lentebraderie. Op de Konijnenberg organiseert de jeugdraad zondag ook een picknick.

Op de dag van de verkiezingen staat er heel wat te gebeuren in Vosselaar. De jeugdraad organiseert van 11u tot 13u samen met de jeugddienst weer een picknick op de Konijnenberg. Alle picknickliefhebbers kunnen op de flank van de landduin genieten van een ruim assortiment aan pistolets, brood, fruitsappen, fruit en cava. De picknickers moeten zich op voorhand inschrijven bij de jeugddienst. De prijs bedraagt tien euro per volwassene en zes euro voor een kind.

Aansluitend kunnen de aanwezigen een bezoek brengen aan de lentebraderie van de handelaars van Ondernemend Vosselaar en Unizo. In de centrumstraten van Vosselaar zwaaien de lokale handelaars van 11u tot 18u de deuren open en bieden ze allerlei koopjes aan. De braderie gaat ook dit jaar gepaard met een foodtruckfestival op Bolk met in totaal 13 trucks. Iedereen kan ook genieten van een gratis tocht in een huifkar met vertrek aan het grasplein voor het Heilig Graf. Op een podium op het grasplein aan de Cingel treden de Heidemuzikanten en Wouter Survani op. Voor de kinderen staan er springkastelen en zijn er een ballonnenclown en grime.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio