Hoe is het nog met Anna Kournikova? Kan beter, volgens lezers van Cosmopolitan

Celebs

Hoe is het nog met Anna Kournikova? Kan beter, volgens lezers van Cosmopolitan

Print
De voormalige Russische tennisster Anna Kournikova poseert deze maand voor het lifestyleblad Cosmopolitan. En naast de vele positieve reacties van fans, komen ook verbaasde commentaren binnen van mensen die de 37-jarige blondine opvallend veel vermagerd en er ongezond vinden uitzien…

De Russische editie van het blad bestaat 25 jaar en viert dat met Anna Kournikova op de cover en een shoot binnenin. De blondine, die sinds 2001 samen is met de Spaanse popzanger Enrique Iglesias, borg in 2003 haar tennisraket op wegens rugproblemen. In 2017 kwam ze nog uitgebreid in het nieuws omdat ze in december in het grootste geheim bevallen was een tweeling: Lucy en Nicholas. Vandaag oogt ze strakker dan ooit tevoren, maar niet iedereen vindt haar ultraslanke lijn mooi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????@cosmopolitan_russia #cosmo25

A post shared by ?? Anna ????? (@annakournikova) on

 

“Ze is veel te mager. Ze was veel mooier toen ze op een normaal gewicht zat”, schrijft iemand als reactie onder een van de Instagram-foto’s op Anna’s pagina. “Haar billen zijn verdwenen”, voegt een ander eraan toe. Sommigen vragen zich zelfs af of ze überhaupt wel zwanger is geweest van een tweeling “omdat ze wel erg in vorm is anderhalfjaar na de bevalling.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? Anna ????? (@annakournikova) on

 

Het is niet de eerste keer dat fans bezorgd reageren. In het najaar van 2016 plaatste Anna een kiekje van zichzelf in een little black dress op Instagram. Daarop oogde ze heel dun. “Ze is te mager en ziet er ongezond uit”, kwam vaak terug tussen de reacties op het kiekje. “Ik denk dat ze anorexia heeft”, schreef een andere volger toen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Getting #ready for the #weekend #allblack #peaceout ?????? ????

A post shared by ?? Anna ????? (@annakournikova) on

 

NIET TE MISSEN