Natalie Portman noemt bekende muzikant “enge oude man”

Foto: ISOPIX

Celebs

Natalie Portman noemt bekende muzikant “enge oude man”

Print

Moby (53) heeft met ‘When it fell apart’ een autobiografie uit en daarin stelt hij dat hij ooit een relatie heeft gehad met actrice Natalie Portman (37). Zij ontkent echter alles en noemt hem zelfs een “een oude enge man”.

Volgens Moby, bekend van hits als ‘Why does my heart feel so bad?’ en ‘Go’, waren hij en Natalie Portman enkele weken een koppeltje toen zij 20 was en hij 33. “Ik was een kale bingedrinker en Natalie een mooie filmster. Maar daar was ze dan in mijn kleedkamer, aan het flirten met mij. Ik was 33 en zij 20, maar het was haar wereld”, klinkt het in de biografie.

Daarna zouden ze ook enkele weken op date met elkaar geweest zijn. “Maar op een avond belde ze me om te zeggen dat ze iemand anders had ontmoet.” Een tragisch liefdesverhaal dat net nog iets tragischer is geworden, want volgens de actrice is er amper iets van waar. Ze reageerde in een interview met Harper’s Bazaar dan ook fel.

Amper achttien

“Ik was verrast om te horen dat hij de korte periode dat we elkaar kenden omschreef als daten, want het enige wat ik me herinner is een veel oudere man die zich heel eng gedroeg in mijn bijzijn. Hij zegt dat ik twintig was, maar dat klopt helemaal niet. Ik was amper achttien en net afgestudeerd aan de middelbare school.”

De ster had ook weinig goede woorden in petto voor de uitgever van het boek en raadde hem of haar aan om de feiten in het vervolg beter te controleren. Volgens haar gaat het dan ook enkel en alleen om een “opzettelijke poging om meer boeken te verkopen”.

NIET TE MISSEN