Antwerp maakt ticketprijzen barragewedstrijd bekend

Foto: BELGA

Antwerp maakt ticketprijzen barragewedstrijd bekend

Print

Voetbalclub Antwerp FC heeft een akkoord bereikt over de toegangsprijzen voor de barragewedstrijd tegen Charleroi of Kortrijk komende zondag 26 mei, om 14u30 op de Bosuil. De ticketprijzen variëren van 20 tot 65 euro.

De Great Old kreeg voor de barragewedstrijd van komende zondag wel het thuisvoordeel als ‘hoogste gerangschikte club’, maar moest met de mogelijke tegenstander een akkoord vinden over de toegangsprijzen, aangezien de inkomsten van de wedstrijd tussen beide clubs moeten worden verdeeld.

Aanvankelijk wilde Antwerp een laag tarief hanteren, maar na overleg met zowel Charleroi als Kortrijk werd toch maar beslist om de ‘normale’ tarieven van tijdens het seizoen te hanteren. Dat betekent 20 euro voor de tribunes 2, 3 (inclusief de bezoekers) en 4; 30 euro voor de onderste zitplaatsen op hoofdtribune 1 en 45 tot 65 euro voor de overige zitplaatsen op de hoofdtribune (uitgezonderd de loges).

De prijzen gelden zowel voor abonnees als voor de losse verkoop. Abonnees hebben voorrang: zij krijgen woensdag en donderdag de tijd om hun abonnement voor die éne barragewedstrijd te verlengen. Ofwel via de ticketcorner aan het stadion, tussen 12u ’s middags en 18u ’s avonds. Ofwel doorlopend online, vanaf woensdagmiddag 12u. Vrijdag en zaterdag start dan ook de losse verkoop van tickets, telkens van 12u tot 18u in de ticketcorner aan het stadion. Aangezien het om een risicowedstrijd gaat, is de aankoop van het aantal losse tickets beperkt tot één ticket per persoon en enkel voor personen die al een account hadden bij voetbalclub Antwerp vóór 1 augustus 2018.

Meer voetbalnieuws