Clubmedewerkers Waasland-Beveren in open brief: “Kijken uit naar correcte rechtspraak. We believe!”

Foto: Photo News

Clubmedewerkers Waasland-Beveren in open brief: “Kijken uit naar correcte rechtspraak. We believe!”

Print

Na de Mechelse pleidooien gisteren, komen vandaag de advocaten van Waasland-Beveren in actie voor de Geschillencommissie Hoger Beroep van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB). Op de Freethiel leven de medewerkers van de club in ieder geval erg mee. Ze uiten hun geloof in een goede afloop met een open brief.

LEES OOK. LIVE. Derde zitdag in Operatie Propere Handen: hoe luidt het verweer van Waasland-Beveren?

“De medewerkers van Waasland-Beveren hebben, daags voor het Waasland-Beverenluik in de Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond, hun steun en geloof geuit in de club”, klinkt het op de website van Waasland-Beveren. “Alle personeelsleden ondertekenden een brief met hun gedachten over het onderzoek dat wordt gevoerd door de KBVB. Het bestuur is bijzonder gecharmeerd over de spontane actie van de medewerkers en wil deze brief ook verspreiden onder de supporters.”

Hypocriet

In de brief haalt de club uit naar onder andere de media, die “gericht zijn op sensatie, die gebrand zijn op clicks en views, en die enkel negatieve berichtgeving verspreiden en delen.” Verder valt het woord “hypocriet”, waarmee de medewerkers verwijzen naar de andere clubs die buiten schot proberen te blijven in het onderzoek naar financiële fraude. “Misschien is het uitpluizen van die kwestie te gevoelig voor te veel invloedrijke clubs...”

De medewerkers sluiten de brief af met een positieve noot. Ze roepen de Wase supporters op om te blijven geloven in hun club, en te blijven geloven in correcte rechtspraak: “We believe!”

Lees hier of op de website van Waasland-Beveren de volledige open brief:

Clubmedewerkers Waasland-Beveren in open brief: “Kijken uit naar correcte rechtspraak. <I>We believe</I>!”
Meer voetbalnieuws