Kylie Jenner pakt uit met nog een nieuwigheid: haarproducten

Foto: ISOPIX

Beauty

Kylie Jenner pakt uit met nog een nieuwigheid: haarproducten

Print

Kylie Jenner heeft haar ambitieuze plannen nog wat kracht bijgezet. Nadat ze eerder had aangekondigd een collectie huidverzorgingsproducten en een babylijn op de markt te zullen brengen, laat ze nu weten dat er ook nog haarproducten zitten aan te komen.

Kylie Jenner is dankzij haar make-uplijn Kylie Cosmetics de jongste self-made miljardair, maar dat zakenimperium wil ze nu nog verder uitbreiden. Eerste kondigde ze aan dat er een collectie met huidverzorgingsproducten komt, daarna eentje voor baby’s en daar worden nu nog haarproducten aan toegevoegd. De lijn zal naar verluidt de naam Kylie Hair dragen.

Wanneer die uitgebracht zal worden, is voorlopig onduidelijk. Wat wel al geweten is, is dat het om een vrij uitgebreid gamma zal gaan: van shampoos en conditioners, tot haarmaskers, krul- en stijltangen, haardrogers en borstels en kammen.

Het is voor Kylie niet de eerste stap in die wereld. In 2014 bracht ze in samenwerking met Bellami ook al Kylie Hair Couture uit, een collectie van prijzige haarstukjes.

NIET TE MISSEN