De kleine prins Louis kan al lopen, tonen nieuwe familiefoto’s

Foto: Kensington Palace

Celebs

De kleine prins Louis kan al lopen, tonen nieuwe familiefoto’s

Print

Het gezin van prins William bezocht zondag de Chelsea Flower Show , waar Kate Middleton een tuin mee heeft voor ontworpen. Ook hun kinderen George, Charlotte en Louis waren van de partij en dat leverde enkele leuke familiefoto’s op. Daaruit blijkt ook dat het jongste prinsje al kan lopen.

Kate Middleton blijkt over een flink paar groene vingers te beschikken. Samen met twee landschapsarchitecten ontwierp ze een van de tuinen voor de Chelsea Flower Show in Londen. Blijkbaar vindt de hertogin tuinieren en het buitenleven bijzonder belangrijk, ook voor haar drie kinderen die ondertussen groeien als kolen.

Zo blijkt uit de vrijgegeven foto’s van het familie-uitje op zondag naar de tuinen dat de kleine Louis, die op 23 april een jaar werd, al flink rondloopt. Ook George en Charlotte konden er eventjes stevig ravotten met een slinger in een boom of met de blote voeten in het riviertje dat door de tuin kabbelt.

Quality time

“Ik heb echt het gevoel dat de natuur en buiten actief zijn grote voordelen hebben voor onze fysieke en mentale gezondheid en in het bijzonder voor kinderen”, zei Kate in een reactie aan de BBC. “Ik hoop dat deze tuin families, kinderen en gemeenschappen kan inspireren om buiten te komen, van de natuur te genieten en quality time met elkaar door te brengen.”

NIET TE MISSEN