Stralen zoals Victoria Beckham? Drink eens ‘vollemaanwater’

In het drukke leven van voormalige Spice Girl en ontwerpster Victoria Beckham (44) is er af en toe tijd voor een bezoekje aan een luxueus kuuroord. Onlangs ging ze ontspannen in het vermaarde Lanserhof Tegernsee, gelegen in het Duitse Waakirchen. Daar genoot ze tijdens een detoxkuur onder meer van speciaal water dat wordt gebotteld bij volle maan.

vwh

Victoria Beckham houdt er bijzondere beautyrituelen op na. In 2012 kwam ze bijvoorbeeld in de media omdat ze crème op basis van vogelpoep op haar gezicht smeert en ook lepels azijn als ontbijt zijn haar niet vreemd. Anno 2019 heeft ze een nieuw geheim voor een mooie huid: maanwater. Vollemaanwater om preciezer te zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Op haar Instagram Stories deelde de brunette eerder deze week een filmpje waarop ze een fles van het water toont. Het speciale ingrediënt van het drankje, dat verkocht wordt onder de naam St Leonhardsquelle Mondquelle ? Lunaire energie.

Een waterbedrijf uit München laat de volle maan schijnen op containers met water. Vervolgens wordt het gebotteld en zitten alle ‘heilzame’ bestanddelen van Manneke Maan voor lichaam en huid erin. “Dit is heel gezond water. Waar ga ik dit toch kopen als ik vertrek uit Duitsland?”, vroeg een licht paniekerige Posh zich af.

Het goede nieuws is dat ze via webwinkel Amazon twee liter kan bestellen voor 9,94 euro. Zelf maanwater maken is ook een optie. Het toeval wil dat het op zaterdag 18 mei volle maan is. Voorzie een glazen bak vol drinkbaar water - bronwater geniet de voorkeur. Laat het een nachtje ‘opladen’ met maanenergie. Drink het de volgende dag op of bewaar het in een fles. Nadat je eerst eventuele nachtvliegjes er hebt uitgefilterd, uiteraard. Laat het ons vooral weten als de conditie van je huid er wonderbaarlijk door verbetert.

NIET TE MISSEN