Taylor Swift deelt vreemde douchegewoonte met fans

Foto: ISOPIX

Beauty

Taylor Swift deelt vreemde douchegewoonte met fans

Print

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift heeft een vreemd doucheritueel. Dat zijn haar fans te weten gekomen tijdens een vragenronde met de ‘Bad Blood’-zangeres in The Ellen DeGeneres Show.

Presentatrice Ellen DeGeneres houdt ervan om spelletjes te spelen met de beroemde gasten die ze over de vloer krijgt. Zo organiseerde ze afgelopen woensdag een blitse vragenronde met Taylor Swift. Een van de vragen was: “Was jij je benen in de douche?”

“Jazeker”, antwoordde de 29-jarige blondine. “Als je je benen scheert, is het scheerschuim de zeep. Toch?” Dat wijst erop dat Swift haar benen wast met - juist ja - scheerschuim. Dat vinden veel van haar fans een tikkeltje vreemd, zo bewijzen ze met GIF-afbeeldingen op Twitter.

“Scheerschuim is geen zeep”, verduidelijkt dermatoloog Thomas Maselis. “Het product is ontwikkeld om het glijdend vermogen van scheermesjes te vergemakkelijken. Het verschil met zeep en andere wasproducten is simpel: scheerschuim gaat niet reinigen. Specifieke wasmiddelen maken vet wateroplosbaar.”

De expert voegt eraan toe dat je benen en passant wassen met het schuim nu ook weer niet verkeerd of verboden is. “Zelfs als we ons gewoon met water wassen, is het al goed. Taylor Swift is echter geen garagist. Huidsmeer en stof zullen zal zo wel van haar benen spoelen. Moest een garagist zich na een drukke dag onder verschillende auto’s met scheerschuim wassen, daarentegen, zou hij verre van proper zijn.”

bekijk ook

Taylor Swift legt optreden stil voor emotionele speech

Britse studente lijkt zo goed op Taylor Swift dat fans haar ervan beschuldigen “mensen om de tuin te leiden

Taylor Swift gaat onderuit in spotje

NIET TE MISSEN