Hertendreef, Morellaan en Winkelhaakdreef krijgen betere aansluiting op Witgoorsebaan

Foto: De bewoners van de Duinenstraat zijn alvast erg tevreden met het nieuwe wegdek.

Hertendreef, Morellaan en Winkelhaakdreef krijgen betere aansluiting op Witgoorsebaan

Wuustwezel -

De Hertendreef, Morellaan en Winkelhaakdreef, gelegen in een woonzone met bosrijk karakter, krijgen een betere verbinding met de Witgoorsbaan. De werken nemen twee weken in beslag.

De technische diensten werken momenteel aan de aansluiting van de Hertendreef, de Morellaan en de Winkelhaakdreef met de Witgoorsebaan. Aan de bewoners wordt gevraagd om gedurende de werken de Hertendreef en de Morellaan, vanuit de Duinenstraat in te rijden. Alleen in de doodlopende Winkelhaakdreef mogen de bewoners de werken stapsgewijs passeren. “Het is de bedoeling om de straten in dit gebied in fases te verbeteren”, zegt schepen voor Openbare Werken Kris Van Looveren (CD&V).

Onderhoud

Wuustwezel beschikt met 324 kilometer aan gemeentewegen over een uitgebreid wegennet. Deze gemeentewegen krijgen geregeld een onderhoudsbeurt om de veiligheid en het comfort van de gebruikers te garanderen. Ook voor dit jaar werd een dossier voor asfalteringswerken en straatgoten opgesteld. Volgende straten komen al zeker aan bod: Vaasweg, Maxburgdreef, Popendonkseweg, Martendijk, Het Akker, Brekelen, Den Bouw, Molenakkerstraat, Moerweg, Heivelden, Sint Willebrordusstraat, Ertboringenweg en Westdoorn. (vw)

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio