Kleuter rijdt met peperdure Mercedes: vader apetrots, maar krijgt bakken kritiek

Een vijfjarige peuter werd onlangs door zijn vader gefilmd terwijl hij een ritje deed in een splinternieuwe, peperdure Mercedes. De vader - volgens lokale Roemeense media een beruchte misdadiger - is apetrots op de jongen die in zijn voetsporen treedt, maar krijgt bakken kritiek op sociale media omdat hij een minderjarige laat rijden. De beelden zijn intussen offline gehaald, maar worden nog steeds massaal gedeeld.

“Je mag een minderjarige niet met de auto laten rijden, zelfs niet op een afgelegen terrein” of “durft de Roemeense politie hier een onderzoek naar openen (omdat de vader een gangster zou zijn, nvdr.)”, zijn slechts enkele reacties op de video.

Maar niet iedereen is ervan overtuigd dat de kleine jongen zelf met de Mercedes rijdt: “Als je goed kijkt, zie je duidelijk dat het met een afstandsbediening is.” De kleuter beschikt alvast over de nodige vaardigheden om met een gemotoriseerd voertuig - zoals een quad - te rijden, zoals blijkt uit beelden die eerder door zijn vader werden gemaakt.

Bekijk ook:

Ophefmakende beelden: telefonerende vader laat zoontje van amper tien jaar door Brussel rijden

Nu in het nieuws