© Bart Van den Langenbergh

Muzikale kroegentocht Voss-A-Live laat cafés weer swingen

De Vosselaarse jeugdraad pakt vrijdagavond voor de tiende keer uit met de muzikale kroegentocht Voss-A-Live. Om deze verjaardag te vieren, rijdt de hele avond een treintje van café tot café.

bvdl

De muzikale kroegentocht verwelkomt op vrijdagavond 17 mei weer muziekgroepen in het jeugdhuis De Nok (The Backyard) en in de cafés ’t Bergske (Kriep), ’t Bokske (Jan Van de Ven), ’t Verschil (The Dukes Band), Exile 2.0 (Drift My Catch) en De Lindekens (Les Tekielas). In elk deelnemend café geven de groepen vanaf 20u drie optredens van telkens 45 minuten.

Het is al voor het tiende jaar op rij dat de jeugdraad Voss-A-Live organiseert. “Om deze feesteditie extra in de kijker te zetten rijdt de hele avond een Voss-A-Live-treintje door Vosselaar. Bezoekers kunnen vlot en snel van café naar café met dit treintje”, legt Stef Slegers, jeugdconsulent in Vosselaar, uit. “Op het treintje weerklinkt ook muziek. Zangeres Sarah zorgt met haar gitaar voor sfeer en gezelligheid. Er is een halte op de Cingel, aan Café ’t Bokske en aan Café ’t Bergske.”

De ex-leden van de jeugdraad die tien jaar geleden mee aan de wieg stonden van het concept, hebben deze editie mee georganiseerd. De toegang tot Voss-A-Live is voor de bezoekers gratis.

Tips om te Doen!