Vrienden en vrouw betreurde voetballer Kristof De Meyer organiseren vierde memorial voor kankeronderzoek

De voetbalmakkers van Kristof en zijn vrouw Katrien met de cheque van meer dan 3.000 euro die de vorige Memorial Kristof De Meyer in Pulderbos voor Kom op tegen Kanker opbracht. Foto: Kristin Matthyssen

Vrienden en vrouw betreurde voetballer Kristof De Meyer organiseren vierde memorial voor kankeronderzoek

Print
Zandhoven / Pulderbos -

Op de voetbalterreinen op de Mastenbaan in Pulderbos vindt komende zaterdag 18 mei de vierde Memorial Kristof De Meyer plaats, ter herdenking van de populaire voetballer. De opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker.

Kristof De Meyer was amper 36 jaar toen hij in maart 2016 overleed aan de gevolgen van kanker. Kristof woonde in Herentals, maar was afkomstig van Vorselaar. Hij speelde bij verschillende clubs in de regio, van KFC De Heidebloem in Pulderbos tot OG Vorselaar. Overal was de joviale verdediger even geliefd. Hij zat ook in een supportersclubje voor KV Mechelen.

Om hem blijvend te herdenken, organiseren zijn vrouw Katrien en de voetbalmakkers van Kristof jaarlijks een memorial voor Kom op tegen Kanker. De memorial vindt afwisselend in Vorselaar en Pulderbos plaats. Komende zaterdag is het de tweede editie in Pulderbos. Het gaat om een namiddag met vriendschappelijke voetbalmatchen, een pintje en gezelligheid met vrienden: de dingen waar Kristof van hield. Vorige keer bracht de memorial in Pulderbos 3.025 euro op voor kankeronderzoek. Zijn vrienden willen dat bedrag zeker evenaren. De toegang is gratis. Vanaf 13u is iedereen welkom. De eerste match start om 13.30u, de finale wordt verwacht rond 18.30u.

Er is kinderanimatie zoals een springkasteel en voor het eerst is er om 20u een optreden met Live Bait.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio