Kylie Jenner gaat ook babyproducten lanceren

Foto: IG

Mama

Kylie Jenner gaat ook babyproducten lanceren

Print

De Amerikaanse realityster en zakenvrouw Kylie Jenner weet van geen ophouden. Na een make-uplijn, pakt ze binnenkort uit met een collectie huidverzorgingsproducten. Daar komt later ook nog een babylijn bij. Het ijzer smeden terwijl het heet is, heet dat.

Kylie Jenner (21), die onlangs in een interview aangaf dat ze graag een tweede kindje wil met rapper Travis Scott, heeft concrete plannen om een lijn voor baby’s op de markt te brengen. Volgens zakelijke documenten die entertainmentsite TMZ in handen heeft, gaat het op een heel uiteenlopende collectie om aanstaande mama’s van alle comfort te voorzien eens hun kleintje er is. Daarbij horen wiegjes, kinderwagens, wipstoeltjes, luiertafels en -tassen en loopstoelen.

De jongste miljardair ter wereld wil ook mama’s helpen die niet weten hoe ze de babykamer moeten inrichten. Daarom voorziet ze volgens de site ook beddengoed, wikkeldoeken en rompertjes onder haar merknaam. In het gamma zou er ook plaats zijn voor alles wat met borstvoeding te maken heeft, zoals flesjes en borstkolven.

Kylie Jenner kondigde een paar dagen geleden aan dat ze haar imperium gaat uitbreiden met een lijn verzorgingsproducten. Want: “Make-up en verzorging gaan hand in hand.” Deze lijn is vanaf 22 mei wereldwijd verkrijgbaar via de officiële webshop van Kylie Skin.

NIET TE MISSEN