Een week oud, maar Prins William en Kate Middleton hebben baby Archie nog niet gezien

De Britse prins William en zijn vrouw Kate Middleton hebben de nieuwste aanwinst van de koninklijke familie, baby Archie, nog niet ontmoet. Het kraambezoek staat gepland voor nu donderdag. Dat meldt entertainmentblad People.

vwh

Een woordvoerder van het paleis laat aan het blad weten dat prins Harry en Meghan Markle hun eerste weekend in elkaars bijzijn hebben doorgebracht en de eerste Moederdag van de Hertogin hebben gevierd. Er zijn nog maar enkele vrienden op bezoek gekomen.

De ontmoeting met prins William, Kate Middleton en hun drie kinderen staat gepland voor donderdag. Zij zijn niet de enigen die dan langskomen. Ook prins Charles en Camilla Parker Bowles zullen de baby dan voor het eerst zien. Of er dan een nieuwe foto van het kindje komt, is niet bekend.

Te druk

De hertog en de hertogin van Cambridge hadden in de loop van vorige week niet veel tijd om baby Archie te gaan bewonderen. Een dag na zijn geboorte moesten ze een nieuwe zeilwedstrijd in Londen lanceren en op woensdag hadden ze een drukke dag in Wales.

Het neefje van prinsjes George en Louis en prinses Charlotte was echter nooit uit hun gedachten. Prins William wenste zijn broer via de media proficiat en van harte welkom “in het clubje van slapelozen”. Prins Charles en Camilla lieten dan weer vanuit Berlijn weten dat ze staan te popelen om zijn kleinzoon in de armen te sluiten.

bekijk ook

Prins Harry kondigt geboorte zoontje aan

Prins Harry en Meghan tonen zoontje Archie aan de wereld

NIET TE MISSEN