Beyoncé heeft een nieuw kapsel

Celebs

Beyoncé heeft een nieuw kapsel

Print

De Amerikaanse zangeres Beyoncé heeft afscheid genomen van haar blonde lokken. De ‘Before I Let Go’-ster heeft op Instagram haar donkerste coupe in jaren getoond. De reacties op haar nieuwe look zijn lovend.

Queen B was jarenlang fan van haar lange, geblondeerde lokken. Voor deze zomer wilde ze geen blondine meer zijn, maar keert ze terug naar een kapsel dat dichter aanleunt bij haar natuurlijke, bruine haarkleur.

Lees hieronder verder

Beyoncé verscheen afgelopen vrijdag, tijdens de NBA’s Western Conference Semifinals in het gezelschap van manlief Jay-Z, voor het eerst in het openbaar met haar glanzende, golvende coupe in verschillende bruintinten. Aan de haarwortels is het kapsel donkerbruin. Hier en daar bracht haar kapper lichtbruine highlights aan om de coupe meer dimensie te geven.

Lees hieronder verder

De reacties op de nieuwe look zijn lovend. Onder meer topmodel met een maatje meer Ashley Grayham drukte haar enthousiasme uit onder een van de foto’s. “Ik ben dol op je donkere lokken”, schreef ze. “Oké, brunette!”, liet topmodel Winnie Harlow weten. Jessica Alba reageerde dan weer met emoticons om te laten weten dat ze de stijl meer dan oké vindt.

NIET TE MISSEN