Celebs

Haalden Harry en Meghan inspiratie voor de naam Archie bij haar kat? “Ze hield van dat dier”

Video: Reuters

Archie. Van Archibald. Een naam met koninklijke grandeur, een samentrekking die “Ik heers” en “moedig” betekent. Dat is de officiële verklaring voor de naam van de zoon van de Britse prins Harry en Meghan Markle. Maar een gewezen vriendin van de hertogin van Sussex heeft daar een andere mening over. Zij zegt dat de royals hun inspiratie haalden in haar ouderlijk huis, bij haar… kat.

Het is een gewezen vriendin van de voormalige Suits-actrice (37) die in The sun verklapt dat Meghan Markle en haar moeder Doria Ragland (62) vroeger een kat hadden die Archie heette. Die was genoemd naar een stripreeks. “Doria had die kat gered en ze is heel belangrijk geworden in hun huishouden. Meghan hield ervan om met hem te spelen en sprak voortdurend over hem tegen haar vrienden. Het is geen wonder dat ze haar zoon Archie genoemd heeft. Ze hield van die kat.”

Meghan vertelde vrienden dat het dier dik was geworden omdat het te veel druiven at. Archie zou gestorven zijn toen zij aan Northwestern University in Chicago studeerde.

Haalden Harry en Meghan inspiratie voor de naam Archie bij haar kat? “Ze hield van dat dier”
Foto: AFP
NIET TE MISSEN