Kim Kardashian straks voor de vierde keer mama

Foto: ISOPIX

Celebs

Kim Kardashian straks voor de vierde keer mama

Print

De draagmoeder van de Amerikaanse realityster Kim Kardashian is aan het bevallen. Dat heeft haar zus Kourtney Kardashian aan hun moeder Kris Jenner gezegd tijdens een uitzending van ‘Ellen’, de talkshow van Ellen DeGeneres waarin beide dames te gast waren. “Normaal zou Kim hier ook zijn, maar ze is in het ziekenhuis.”

De mama reageerde aangenaam verrast en vroeg zich maar één ding af. “Wat doen wij hier nog in de studio. Komaan, we gaan erheen”, zei ze. Kourtney Kardashian deelde nog mee dat Kim Kardashian, die begin deze week nog indruk maakte met haar superslanke taille op het Met Gala, bij de draagmoeder aanwezig is in het ziekenhuis. Ze zei ook dat “niemand dit nieuws al weet en de mensen in het publiek nog niet mochten tweeten.” Intussen is het kindje van de ster misschien al geboren, maar op een officiële aankondiging is het nog wachten.

Het wordt het vierde kindje voor Kim Kardashian en haar man Kanye West. Het showbizzkoppel heeft twee kindjes, dochter North en zoon Saint, die Kim droeg. Hun derde baby, dochter Chicago, kwam dankzij een draagmoeder ter wereld. Ook voor de nieuwste aanvulling van het gezin, een zoon, kozen ze voor een draagmoeder. Het gaat om een andere vrouw dan de eerste draagmoeder omdat zij zelf zwanger is geworden. Voor de realityster is het zelf te gevaarlijk geworden om kinderen te krijgen. Ze lijdt aan de aandoening placenta accreta, die in het geval van een nieuwe zwangerschap dodelijk kan zijn.

Gezin compleet

Het Kardashian-West gezin is bij deze compleet, tenminste als we de brunette mogen geloven. In een eerder interview zei ze dat vier kinderen het maximum zijn. “Ik denk niet dat ik meer kinderen aankan dan dat. Ik heb al zo weinig tijd en ik denk dat het bij koppels belangrijk is dat mama en papa evenveel aandacht besteden aan hun kroost”, zegt ze. Fans gokken dat de nieuwe zoon van het koppel de naam Rob zal meekrijgen, naar de overleden vader van Kim. Al zou dat niet echt in het rijtje met bijzondere namen van haar andere drie kinderen passen.

NIET TE MISSEN