Waarom iedereen het over de nagels van Meghan Markle heeft

Foto: Photo News

Beauty

Waarom iedereen het over de nagels van Meghan Markle heeft

Print

Op woensdag 8 mei zag de wereld Meghan Markle voor het eerst als mama. En hoewel de meeste aandacht naar zoontje Archie ging, merkten sommige fans ook meteen de perfecte manicure van de hertogin op.

Waarom iedereen het over de nagels van Meghan Markle heeft
Foto: REUTERS

Op de eerste foto’s van de royal baby was er veel te zien: een glunderende prins, een stralende Meghan Markle en een uiterst schattige, slapende baby die in een wit dekentje was gewikkeld. Tijdens de voorstelling hield de prins de kleine Archie vast. Dat op zich is uitzonderlijk: Kate Middleton hield haar drie baby’s in haar eigen armen toen ze hen aan de wereld voorstelde.

Door deze opstelling en een close-up van de rechterhand van Meghan, waarmee ze over het babyhoofdje wreef, kregen fans een duidelijk zicht op haar perfecte manicure. De nagels van de voormalige actrice waren keurig, kort en recht gevijld. Veel kersverse mama’s kiezen na de geboorte voor kortere nagels om hun baby niet te bezeren. Fans zijn ook in de ban van de transparante nagellak op haar nagels en willen weten voor welke tint ze koos.

Regel van de Queen

Waarom iedereen het over de nagels van Meghan Markle heeft

Hoewel het paleis wellicht nooit de exacte naam van het lakje zal meedelen, denken de fans dat het om ‘Allure’ van het merk Essie gaat. Dat is een zachtroze product dat heel transparant is. De Queen draagt al bijna dertig jaar ‘Ballet Slippers’ van hetzelfde merk, maar de kans dat Markle haar potje heeft gebruikt is klein omdat die lak een tweetal tinten donkerder is. Beide lakjes kosten om en bij de 10 euro.

In het Britse koningshuis zijn verzorgde handen een must. Meghan Markle pakte de voorbije maanden geregeld uit met keurig gelakte nagels. Toen ze verscheen op de uitreiking van de The Fashion Awards in Londen, lapte ze echter een traditie aan haar designerlaars. Toen droeg ze een wijnrode, bijna zwarte, nagellak. De koningin verwacht echter dat de leden van haar familie steeds nude of een onopvallende kleur nagellak dragen.

NIET TE MISSEN