Jennifer Aniston (50) gaat topless: “Borsten zijn toch niet aanstootgevend?”

Foto: ISOPIX

Celebs

Jennifer Aniston (50) gaat topless: “Borsten zijn toch niet aanstootgevend?”

Print

Op haar vijftigste poseert Jennifer Aniston topless voor het modeblad Harper’s Bazaar en daar ziet ze allesbehalve graten in. De actrice uit ‘Friends’ omarmt haar leeftijd met veel liefde en voelt zich naar eigen zeggen beter dan ooit.

Het voorbije jaar was geen lachertje voor Jennifer Aniston. Maar hoewel haar huwelijk met Justin Theroux op de klippen liep, bleef de actrice niet verweesd achter. In februari vierde ze met een groot feest haar vijftigste verjaardag in Los Angeles, waar ook haar ex Brad Pitt bij aanwezig was. Naar aanleiding van deze significante verjaardag sierde ze ook de cover van het juninummer van het modeblad Harper’s bazaar.

 

In het blad zelf poseert ze ook topless. “Er was een outfit die we zonder bovenstuk fotografeerden terwijl ik mijn borsten bedekte”, verklaart Jennifer Aniston. Dat voelde heel natuurlijk aan. Er is niets aanstootgevend aan tenzij borsten op zich aanstootgevend zijn. Onze lichamen zijn dan ook prachtig. Ik ben van mening dat we ze moeten vieren en ons er comfortabel in moeten voelen, ongeacht onze leeftijd.”

“Mijn lichaam voelt nu beter aan dan ooit”, benadrukte ze nog. “Al geraak ik wel niet meer zo vlot uit bed als vroeger. Aan jongeren wil ik tenslotte nog meegeven dat ze zich niet te veel zorgen hoeven te maken. Probeer niet te geven om de mening van anderen.”

bekijk ook

 

Ross een dief? Ster uit ‘Friends’ komt zelf met bewijs dat hij het niet was

 

Jennifer Aniston krijgt het moeilijk op de Oscars

NIET TE MISSEN