Halfzus van Meghan Markle reageert op de geboorte van Archie

Celebs

Halfzus van Meghan Markle reageert op de geboorte van Archie

Print

Samantha Markle (54), de halfzus van Meghan, heeft in een Britse krant gereageerd op de komst van haar neefje Archie. Hoewel ze eerst lovende woorden sprak, kon ze het toch niet nalaten om de hertogin nogmaals te wijzen op haar ‘verplichtingen’ ten opzichte van haar eigen familie.

Samantha Markle liet zich in het verleden in de internationale pers al meermaals negatief uit over haar beroemde halfzus. Over een liefdevolle band was hierdoor niet echt sprake. Naar aanleiding van de geboorte van haar neefje Archie sprak Samantha nu met de Britse krant Daily Mail: “Het is fantastisch nieuws. We zijn erg blij voor Meghan en Harry. Iedereen is in de wolken. Wij geloven dat hij zal opgroeien tot een geweldige man.”

LEES OOK. Prins Harry en Meghan Markle tonen hun baby aan de wereld

“Wij verwelkomen de baby met open armen”, benadrukte ze nog. “Ongeacht of we Markle, Ragland, Sussex of Windsor heten, we maken allemaal deel uit van die kleine jongen.” Lovende woorden … al liet Samantha de kans niet voorbijgaan om haar beroemde halfzus rechtstreeks toe te spreken. “Meghan is mijn jongste zusje, en ik hou van haar. Hoewel er flink wat gerommel is geweest, zou ik graag iedereen oproepen om toenadering tot elkaar te zoeken. Familie blijft familie. Het leven is te kort om van elkaar vervreemd te blijven. Wij hebben Meghan de hand gereikt, nu is het haar beurt.

Hoewel ook Thomas Markle, de vader van Meghan, in het verleden vaak een uitschuiver maakte in de pers hult hij zich voorlopig in stilte. Hij feliciteerde zijn dochter en de koninklijke familie wel, maar meer commentaar wilde hij hierover blijkbaar niet kwijt.

NIET TE MISSEN