Zo heet de zoon van prins Harry en Meghan Markle

Foto: Photo News

Celebs

Zo heet de zoon van prins Harry en Meghan Markle

Print

De naam van de nieuwe royal baby is bekend. De zoon van prins Harry en Meghan Markle heet voluit Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Een paar uur nadat de hertog en de hertogin van Sussex hun pasgeboren zoon aan de wereld voorstelden, volgde via hun persoonlijke Instagrampagina een aankondiging van de naam. De jongen heet voluit Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Bij de aankondiging van de naam hoort een hartverwarmende zwart-witfoto waarop de queen haar achtste achterkleinzoon glimlachend aankijkt. Meghan Markle houdt haar zoontje vast en wordt geflankeerd door haar mama Doria Ragland. Papa prins Harry staat wat verderop, naast prins Philip.

Deze naam zagen de bookmakers niet meteen aankomen. De top tien met jongensnamen werd aangevoerd door James, Alexander en Arthur. Toen bleek dat Meghan Markle maandag beviel van een zoontje in plaats van een meisje, kwam de naam Spencer binnen als favoriet. De reden? Fans dachten dat er een ode zou gebracht worden aan wijlen prinses Diana met haar familienaam. Bij de meisjesnamen stonden Diana en plaats Victoria op kop. Alice en Isabella deelden een derde plaats.

NIET TE MISSEN