Benefiet met Dj Wout voor stamceltherapie

Nathalie De Vos met familie en sympathisanten. Foto: RR

Benefiet met Dj Wout voor stamceltherapie

Print
Lier / Duffel -

In Club Volmolen in Lier vindt op vrijdag 10 mei een benefiet plaats ten voordele van Nathalie De Vos (28) uit Duffel. Ze spaart voor een stamceltherapie van 30.000 euro in een ziekenhuis in Duitsland.

Tien jaar geleden liep Nathalie een tekenbeet op. Drie jaar later stelden dokters de ziekte van Lyme bij haar vast. De late diagnose en verkeerde behandelingen zorgden ervoor dat haar lichaam een combinatie van aandoeningen te verwerken kreeg: maag- en darmproblemen, nierinsufficiëntie en het posturale orthostatische tachycardiesyndroom (POTS). Eenvoudig uitgelegd houdt POTS in dat Nathalie geen vijf minuten kan rechtstaan of rechtzitten.

“Na tien jaar van dokters, alternatieven en supplementen is mijn spaarpotje op”, zegt mama Jenny Dupuis. “Toch is er ook hoop voor Nathalie. Veel lotgenoten hebben namelijk een stamceltherapie ondergaan in Frankfurt met goede resultaten tot gevolg. Het immuunsysteem wordt hierdoor gereset met eigen oerstamcellen waardoor Nathalie eindelijk weer zou kunnen stappen.”

De Blacklight Party Garden of Hope in Club Volmolen begint om 22u. Dj Wout draait van 1u tot 2.30u en de toegang bedraagt 12 euro.

www.facebook.com/hopefornathalie

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio