© Shutterstock

Ze verwachtte een dochter, maar het werd een zoon: fotograaf legt verrassend geboortemoment vast

De Amerikaanse mama Nancy Ray verwachtte in december haar derde dochtertje, maar tijdens haar bevalling bleek dat de gynaecoloog zich had vergist. De vrouw had plots - tegen alle verwachtingen in - een zoontje in haar armen. Het moment waarop ze de verrassing te weten kwam, kon een geboortefotograaf vastleggen op de gevoelige plaat. Nu deelt de mama van drie haar verhaal bij het beeld op Instagram.

vwh

De mama en haar man, Will, wilden zich tijdens de eerste twee geboortes laten verrassen door het geslacht van hun baby’s. Maar in aanloop naar de komst van baby nummer drie, wilde de vader het toch graag op voorhand weten. Het koppel ging naar de gynaecoloog voor een echografie en vroeg naar het geslacht. Daaruit bleek dat het opnieuw een meisje zou worden.

Volledig voorbereid op de komst van een derde dochter, trokken ze een paar dagen later naar het ziekenhuis om haar te verwelkomen. Hun geboortefotografe, Lauren Jolly, was ook van de partij om het moment vast te leggen. En net nadat de baby was geboren, ontdekten Nancy en Will de verrassing van hun leven…

“Ik had een onderwaterbevalling. Daarna droeg ik mijn dochter naar ons bed. Zo’n tien minuten later bereidden de verpleegsters mijn baby voor om haar navelstreng door te knippen. En toen riep ik het uit, want ik zag dat we een zoon hadden. “Is dit een babyjongen?”, vroeg ik. Will checkte het en viel op zijn knieën. We waren in shock en konden terzelfdertijd niet stoppen met lachen. Ik ben zo blij dat de fotografe er was om dit moment van totale verbazing vast te leggen”, klinkt het. De ouders hoopten al een tijdje op de zoon maar hadden de hoop op een jongen na de ‘verduidelijkende’ echo opgegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN