“Meghan Markle kreeg een bolwassing van de Queen na scheldpartij tijdens diner”

Foto: Isopix

Celebs

“Meghan Markle kreeg een bolwassing van de Queen na scheldpartij tijdens diner”

Print

De perfecte reputatie van Meghan Markle begint barsten te vertonen, ook in de ogen van Queen Elizabeth II. De 37-jarige hertogin van Sussex zou immers een stevige preek hebben gekregen van de 93-jarige koningin, zo laat een bron dicht bij het Britse Koningshuis weten. Want een ontevreden Meghan was beginnen schelden tegen de werknemers van Windsor Castle. “Over een probleempje met eieren”, schrijft de Britse nieuwssite Yahoo’s Royal Box.

Het begon allemaal met eieren, zo schrijft royaltywatcher Katie Nicholl. Die werden geserveerd tijdens een etentje op Windsor Castle, waar verschillende vrienden aanwezig waren van de voormalige actrice. Onschuldig zou je denken, maar een probleem voor de Hollywoodsterren. Verschillende acteurs volgen immers een macrobiotisch dieet, een gezondheidsleer uit het zenboeddhisme. En daarin zijn eieren niet welkom.

Eigenaardige scheldpartij

“Meghan werd heel kwaad, toen ze dacht dat ze eieren proefde in één van de gerechten. De obers verzekerden haar dat het niet zo was, maar daar nam ze geen genoeg mee. ‘Nee’, riep ze. ‘Ik kan het proeven. Hier zit vast en zeker ei in.’ En toen begon ze te schelden”, schrijft Nicholl.

Maar het oproer ging niet onopgemerkt voorbij. “Door het geroep kwam de Queen binnengewandeld, want Windsor Castle is tenslotte haar thuis. Ze ging naar Meghan en vroeg haar om even apart met haar te kunnen spreken. Ze was kalm, maar kordaat. ‘Meghan, zo spreken we niet tot mensen in onze familie’, zei ze. Een korte maar duidelijke preek”, aldus de royaltywatcher.

Niet de eerste keer

Steeds vaker komen er verhalen naar buiten over ruzies of discussies met Meghan Markle. Zo zou ook haar schoonvader prins Charles haar al hebben moeten terugfluiten. Recent nog weigerde hij haar om één van de meest extravagante tiara’s te dragen naar een evenement, terwijl Kate dat wel mocht. Ook trok ze voor een peperdure babyshower naar New York, tot grote verontwaardiging van het Verenigd Koninkrijk.

bekijk ook

 

NIET TE MISSEN