De tien beste all-in resorts volgens TripAdvisor

Naar jaarlijkse gewoonte polst reiswebsite TripAdvisor bij bezoekers van de site naar hun favoriete vakantieplekken- en ervaringen. Zo stellen ze de Traveller’s Choice Awards op. In de categorie ‘beste all-in hotels ter wereld’, behaalden deze adresjes de meeste stemmen.

vwh

Ikos Oceania

Nea Moudania, Griekenland

Een spectaculaire locatie? Check. Een cuisine vol chefs die de beste Mediterraanse gerechten bereiden. Ook check. Tussen de maaltijden kun je van alles doen, zoals een frisse duik nemen in het infinity pool. Of wat dacht je van een dagje zeilen langs de kustlijn?

Ikos Olivia

Gerakini, Griekenland

De hotelketen Ikos palmt ook de tweede plaats van de ranglijst in. Verwacht je aan dezelfde dosis luxe, zo’n 17 kilometer verderop. Hadden we al gezegd dat cava en meer dan driehonderd wijnsoorten inbegrepen zijn tijdens je verblijf? Cheers!

LUX* Belle Mare

Belle Mare, Mauritius

Bezoekers van dit hotel zijn vol lof over de vriendelijkheid van het personeel en de kraaknette kamers - die twee keer (!) per dag worden gepoetst. Volgens koppels is dit trouwens een perfecte plaats om te trouwen met je voeten in wit zand.

Grand Velas Riviera Nayarit

Nuevo Vallarta, Mexico

Uiteraard kan je helemaal tot rust komen in kamers die voorzien zijn van alle luxe, maar sla een bezoekje aan de uiterst uitgeruste spa niet over om voor de volle honderd procent te onthaasten. Mag het iets actiever zijn? Dan vallen er heel wat avontuurlijke excursies te plannen langs de rivièra.

Tamassa Resort

Bel Ombre, Mauritius

Bij de beschrijving van dit resort komt het woord “top” vaak terug. De voornaamste redenen van reizigers? Het uitzicht en het feit dat je vanaf de landing op de luchthaven aan niets meer hoeft te denken omdat het hotelteam vanaf dat moment alles van je overneemt.

Grand Velas Los Cabos

San Jose del Cabo, Mexico

Op zoek naar een all-inclusive resort zonder het gevoel te hebben dat je in zo’n hotel zit? Dan ben je hier volgens de recensies aan het goede adres. De rust primeert en in elk restaurant staat een keukenteam onder leiding van een sterrenchef achter het fornuis.

Le Blanc Spa Resort Cancun

Cancun, Mexico

Tussen de beoordelingen van dit hotel zijn er ook nauwelijks negatieve punten te vinden. De algemene conclusie van de mensen die er ooit verbleven is duidelijk: wie een uitmuntende service wil en een schitterend uitzicht wil, kan dit adresje op zijn bucket list plaatsen.

Rixos Sharm El Sheikh

Nabq Bay, Egypte

Een middagdutje in een hemelbed dat op rotsen in het zwembad staat. Dat kan. Dan ben je ’s avonds lekker uitgerust om naar een van de shows te gaan kijken, die volgens gasten de moeite meer dan waard zijn. Het resort is ook erg groot, waardoor je op een weekje nog niet elk plekje hebt ontdekt...

All Inclusive VilaVip Hotel Fazenda

Serra Negra, Brazilië

Lekker eten, comfort en mooi uitzicht zijn ook de drie pijlers in dit resort. Mocht het Braziliaanse weer eens aan de mindere kant zijn, kan je nog altijd je baantjes trekken in het tropisch ingerichte binnenzwembad.

Voyage Bodrum

Bodrum, Turkije

Tussen de beoordelingen van tevreden klanten staat vaak te lezen dat dit een adresje is om jaar na jaar te bezoeken. Het vriendelijke personeel staat volgens gasten altijd paraat om je in de watten te leggen en doen er alles aan opdat je je thuis zou voelen.

Bekijk hier de lijst met de 25 beste all-in resorts ter wereld.

NIET TE MISSEN