Muziekavond met Dirk De Schepper en Snow On The Roof

Snow On The Roof Foto: rr

Muziekavond met Dirk De Schepper en Snow On The Roof

Print
Antwerpen / Ekeren / Brasschaat -

Zaterdag 4 mei staan in het Wijkcentrum Dirk De Schepper en Snow On The Roof op het podium.

Dirk De Schepper trekt de avond op gang. Hij is een singer-songwriter uit Berchem, met Ekerse roots, die met zijn eigenzinnige repertoire soms aan Neil Young, maar vooral helemaal aan Dirk doet denken. Zijn liedjes komen recht uit zijn hart en gaan over de liefde, maar ook over afscheid, familie, passies en dromen. Hij begeleidt zichzelf op akoestische gitaar met de rauwe intensiteit en af en toe de scheve noot die we van hem gewend zijn.

Muziekavond met Dirk De Schepper en Snow On The Roof
Dirk De Schepper Foto: rr

Snow On The Roof neemt het tweede deel voor zijn rekening. Snow On The Roof is een coverband, met een repertoire van ‘the early years of Rock ’n’ Roll’, gebracht met akoestische gitaar, elektrische gitaar, bas en driestemmige zang door Leo Jacobs, Bart Vereecke en Chris De Winter. Qua stijl is het Southern Folk & Country Rock te noemen. Het is een aangenaam, in het oor liggend, repertoire dat uiteraard ambiance brengt.

De avond start om 20u. Kaarten zijn te verkrijgen door een mailtje te versturen aan info@mariaburg.be en 10 € te storten op rekening BE58 9730 2658 2579 van wijkwerking Mariaburg vzw. Aan de kassa betaal je 12 € (als er nog plaats is).

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio