Dikke knuffel voor Koning Filip voor Kom Op Tegen Kanker

Koning Filip bracht vrijdagochtend een bezoek aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Dit om de verjaardag van Kom Op Tegen Kanker mee te ondersteunen. De organisatie bestaat 30 jaar. De koning sprak er met vrijwilligers, patiënten en dokters over hoe ze de strijd met kanker aangaan. Kom Op Tegen Kanker organiseert dit weekend nog tal van verrassingen om hun verjaardag te vieren.

Er was niet alleen ruimte voor gesprekken, de koning luisterde ook naar een liveoptreden van het lied dat één liet maken ter ere van die 30 jaar KOTK. Het lied “Voor Jou” werd gezongen door een mooi trio: Sarah Bettens, Paul Michiels en Niels Destadsbader. Miguel Wiels zat aan de piano. Koning Filip dankte hen voor hun inzet en kreeg zelf ook een knuffel van de KOTK mascotte ‘Knuffelbeer’. Burgemeester van Edegem Koen Metsu (N-VA) en Gouverneur Cathy Berx (cd&v) keken toe.

KOTK en Eén organiseren nog het hele weekend liefst dertig bedankingsmomenten voor iedereen die zich de voorbije jaren heeft ingezet voor de strijd tegen kanker. Ook de reuzegrote knuffelbeer, zal de komende dagen Vlaanderen nog doorkruisen. De andere acties blijven voorlopig een verrassing.

Wie alle acties wil volgen, kan terecht op een.be/tijdslijn30jaar.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio