Saint Laurent werkt samen met Keanu Reeves

Foto: Instagram Saint Laurent

Mode

Saint Laurent werkt samen met Keanu Reeves

Print

Het Franse luxemerk Saint Laurent heeft dinsdag nieuwe campagnebeelden gelost. Daarin staat de Canadese acteur Keanu Reeves (54), bekend van ‘Speed’ en ‘The Matrix’, in het zwart-wit in de kijker.

Keanu Reeves, die momenteel gestalte geeft aan het personage John Wick in de gelijknamige populaire films, staat model in de nieuwe herfstcampagne van Saint Laurent. Het luxelabel, onder de creatieve leiding van Anthony Vaccarello, heeft drie zwart-wit beelden van fotograaf David Sims vrijgegeven waarop hij kleren uit de nieuwe mannencollectie aanprijst.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl) on

Op een van de beelden buigt hij zijn hoofd lichtjes en houdt hij beide ogen gesloten. Een ander beeld toont een complete look met een zwarte jeans, zwart hemd met witte stippen en een leren jas. Hij poseert ook in een krijtstreep pak en zonnebril.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl) on

Keanu Reeves verdween in 1999, na zijn acteerwerk in ‘The Matrix’-films lang uit de schijnwerpers. Privé kreeg hij in die periode heel wat te verwerken. In december van dat jaar verloor hij zijn pasgeboren dochtertje Ava Archer. Anderhalf jaar later kwam zijn vriendin Jennifer Syme om het leven bij een auto-ongeluk.

De voorbije jaren kwam Reeves, die ook muzikaal actief is, vooral in het nieuws door zijn liefdadigheidsinitiatieven. Zo richtte hij een privéstichting op die kinderziekenhuizen en kankeronderzoek ondersteunt. Hij viel ook op omdat hij in 2011 zijn zitje op de metro afstond aan een oudere dame. In maart van dit jaar werd hij gefilmd tijdens het assisteren van passagiers tijdens een noodlanding.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl) on

NIET TE MISSEN