© BELGAIMAGE

Johnny Depp heeft geheime relatie met Russische danseres

Johnny Depp (55) heeft al een tijdje in het grootste geheim een nieuwe vriendin. Het koppel heeft zelfs trouwplannen en de jonge Russische vrouw is al bij de acteur in Los Angeles ingetrokken. Dat beweert althans een Britse krant.

VVA

Volgens de Britse krant Daily Mail heeft Johnny Depp al een tijdlang een geheime vriendin. De vrouw in kwestie, Polina Glen, is een Russische danseres die flink wat jonger is dan de acteur. Ze zou een prille twintiger zijn. De jonge vrouw zou naar verluidt al ingetrokken zijn bij de acteur en het koppel zou zelfs trouwplannen hebben.

Het koppel zou elkaar een jaar geleden ontmoet hebben op een feestje in LA. Polina Glen zou de mysterieuze, onbekende vrouw zijn met wie Johnny begin dit jaar al kussend gefotografeerd werd in een hotel in Belgrado en met wie hij vorig jaar gespot werd in Moskou tijdens zijn tournee met de rockband The Hollywood Vampires.

© Photo News

“Polina wist niet wie Johnny was toen hij haar benaderde tijdens een feestje”, vertelde een anonieme bron aan de Daily Mail. “Ze hadden onmiddellijk een klik. Zij is echt zeer lief, heel getalenteerd en erg rustig. Ze vertrekt elke dag van bij hem thuis naar haar werk en terug. Niemand heeft hier volgens mij weet van. Het koppel is erg verliefd en hij wil met haar trouwen. Polina heeft gezegd dat ze effectief trouwplannen hebben en dat ze hem naar Rusland mee wil nemen om haar ouders te ontmoeten.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN