© Bart Van den Langenbergh

Burgemeesters geven aftrap van stickerverkoop Rode Kruis

Het Rode Kruis, afdeling Beerse-Merksplas, trapte de jaarlijkse stickerverkoop op gang. Dat ging gepaard met de verkoop van de eerste stickers aan burgemeesters Bart Craane (CDE-Vlim.be) van Beerse en Frank Wilrycx (Leefbaar Merksplas) van Merksplas. De vrijwilligers van het Rode Kruis vatten vanaf vandaag, donderdag, weer veertien dagen lang post aan kruispunten, grootwarenhuizen en winkels om stickers aan te bieden aan de bevolking voor 5 euro per exemplaar. Dit jaar prijken de figuurtjes van Playmobil op de stickers.

bvdl

“Vorig jaar verkocht onze afdeling 2.300 stickers. We hopen het dit jaar minstens even goed te doen”, zegt Sabine Theeuwes van het Rode Kruis Beerse-Merksplas. “De opbrengst van de stickerverkoop gaat niet alleen naar de dagelijkse werking van onze afdeling, maar wordt ook gebruikt voor de aankoop van materialen. Zo kochten we een nieuwe tent aan en krijgen onze vrijwilligers een nieuw uniform.”

Kinderen die zich tijdens de verkoop in Beerse of Merksplas laten fotograferen met een Playmobil-mannetje, maken kans om een goodiebag te winnen.

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio